Denne serie teknikskabe er skabt til alle former for udendørs installationer. Teknikskabet kan eksempelvis anvendes til styringer, byggestrøm, målere og pumpestationer.

Teknikskabet har innovative funktioner, som letter montagen og sparer tid. 

Skabene er godkendt til tæthedsklasse IP54, hvilket sikrer komponenterne mod utilsigtet berøring og fugt. 

Skabet er særdeles velegnet til meget barske og våde områder. Med en beregnet levetid på min. 25 år og med 10 års garanti, er der tale om en meget overbevisende kvalitet. Der anvendes de mest eksklusive materialer for at sikre den bedst mulige vedhæftning af overfladebehandlingen og mod korrosion.

Teknikskabene leveres som standard i 5 varianter og leveres i grøn. Andre RAL farver kan vælges som specialønsker.

Kontakt os for en dialog omkring, hvordan dette teknikskab kan blive en unik løsning for dig.

 

 Specifikationer:

  • Sokkel: Konstruktionen er baseret på en solid sokkel med kabelaflastning. Soklen er samlet og klar til brug. Både sokkel og skab har aftagelige frontplader, som let kan afmonteres og dermed gør det nemmere at arbejde med trækning af kabler. Skabet monteres nemt efterfølgende på soklen med 4 bolte. Soklen har lige over jordhøjde udstansede gæller. Gællerne ventilerer jordoverfladen og modvirker at fugt ikke trænger op i skabet. Soklen tilkøbes separat.
  • Kabelgennemføring og fugtspærre: Skabet har som standard en skydeflange i aluzink med et unikt materiale der lukker tæt om kablerne. Løsningen er IP54 tæt og sikrer komponenterne mod indtrængen fugt og små dyr. Skydeflangen er meget tidsbesvarende i forhold til traditionelle kabelgennemføringsmetoder.
  • Montageplade: Teknikskabet er altid leveret med en let aftagelig montageplade. Pladen er lavet i 2mm aluzink og er velegnet til almen eftermontage af komponenter. I montagepladen er der udstanset enkelte huller til f.eks eftermontage af kabelbøjler.
  • Lås: Skabet leveres med et svingreb med mulighed for eftermontering af RUKO-lås. Grebet har en beskyttelses- kappe over låsen som evt. kan plomberes.
  • Farve: Standardversionen leveres i grøn, andre RAL farver kan leveres. Soklen leveres i schwarzgrau.

 

Nedenstående er skemaer med en oversigt over beskrivelse, type numre, mål og vægt.

Leder du efter tilbehør til teknikskabe, så kontakt os !

INDHOLD COPYRIGHT © TEKLET APS - ALLE PRISER ER VIST I DANSKE KRONER (DKK) EKSKLUSIV MOMS 

 

Teklet ApS, CVR-nr. 3656 3737, Knud Bro Alle 5E, 3660 Stenløse