Piedestalen leveres med innovative funktioner, som letter montagen og sparer tid. Som standard kan der vælges imellem 2 varianter, men piedestalen kan også bestilles efter ønske. 

Piedestalen har en beregnet levetid på mere end 25 år og der anvendes de mest eksklusive materialer, for at sikre bedst mulig vedhæftning af overfladebehandling og mod korrosion. 


Med Piedestalen medfølger:

  • 4 stk kabelgennemføring
  • 1 stk montageplade 240x400mm (BxH), i 8mm tyk træplade.
  • 1 stk. trekantlås+låsekappe

  • Stor adgang til piedestalen sikres gennem 3 låger i front. I øverste rum findes en montage-plade i træ for installation af udstyr. I mellemste rum er der kabelgennemføring og i nederste rum er der rum for sokkel, kabler, sand etc.
  • Kabelgennemføring sker gennem en nyudviklet kabelgennem-føringsplade med 4 stk. gummityl. Gummityl og plade er lavet ud i et og der skal kun skæres i den ønskede tyl, hvorved montagetid spares. Pladen har flere forskellige størrelser gummityl og kan vendes efter behov.

  • Soklen er justerbar således den fylder mindst mulig under transport (under en palle længde). Hele piedestalen er ved forsendelse pakket ind i emballage, således transportskader minimeres.

  • Tape på piedestalens yderside, med skriften ”jordhøjde” hjælper med at piedestalen monteres i rigtig jordhøjde. Standardversioner leveres i henholdsvis grøn og grå farve.

  • Som lås leveres en standard trekantlås (10mm) i en nyudviklet plastkappe. Plastkappen kan anvendes både til trekantlås og systemnøgler (f.eks. RUKO). Plastkappen har yderligere mulighed for plombering.

 

Nedenstående er et skema med oversigt over varianter, type numre, mål og vægt.

Leder du efter tilbehør til piedestaler, så kontakt os !


Smarte detaljer og gode funktioner....

Lås med plastkappe - kan plomberes og anvendes til systemnøgle


Ny udviklet plastemne til kabelgennemføring. Alle emner i et, sparer tid og giver en god tætning.


Integreret justerbar sokkel med tydelig angivelse af jordhøjde.

INDHOLD COPYRIGHT © TEKLET APS - ALLE PRISER ER VIST I DANSKE KRONER (DKK) EKSKLUSIV MOMS 

 

Teklet ApS, CVR-nr. 3656 3737, Knud Bro Alle 5E, 3660 Stenløse