IP55 Udendørsskab er udviklet med henblik på anvendelse i udendørsmiljø og med særlig fokus på at bevare en tør og korrekt ventileret installation. Der er ventilering gennem luftsluser i siderne og gennem toppen. 
God ventilation sikrer både korrekt temperatur i skabet og en tør installation. Resultatet er en forlænget levetid på komponenterne.

Det er muligt at eftermontere ventilatorer i både siderne og toppen. IP55 tætning holder vand og støv ude. I bunden er der PG-forskruninger til kabelgennemføring. Materialet er vejrbestandigt og pulverlakeret i Epoxy polyester for længst mulige holdbarhed.

IP55 Udendørsskab leveres med greb forberedt for RUKO. Døren har 3 punktslås med henblik på begrænsning af vandalisering og uvedkommende indtrængen.

Der medleveres 4 stk. kraftige vægbeslag, hvorpå skabet monteres. Max vægt i skab er 100 kg. IP55 Udendørsskab leveres i RAL 7035, grå.

Specifikationer:

  • Leveret i grå (RAL 7035). Al indvendig materiale er i aluzink.
  • Særlige tætningslister på alle dele sikrer IP55 tæthed (EN60529)
  • 19” profil i front og bag.
  • Pladedør i front og bag med 3 punkts lås. Døren kan åbnes 130 grader.
  • Jordingskit er monteret for forbindelse mellem alle dele.
  • Huller vertikalt i hjørnestolper er placeret med henblik på nem kabelaflasting eller til påmontering af montage- plader etc. 

 

Nedenstående er et skema med oversigt over type nummer, mål og vægt.

Leder du efter tilbehør til IP55 udendørsskab, så kontakt os !

 

 

INDHOLD COPYRIGHT © TEKLET APS - ALLE PRISER ER VIST I DANSKE KRONER (DKK) EKSKLUSIV MOMS 

 

Teklet ApS, CVR-nr. 3656 3737, Knud Bro Alle 5E, 3660 Stenløse