Design og funktionalitet i særklasse!

Multirack FLEX er et helt enestående rack, som med sit design kan anvendes i alle miljøer. Med 4 forskellige døre, er det muligt at sætte sit helt eget præg på installationen.

Multirack FLEX er unik idet det kan bestilles som stativ eller leveres som komplet rack. Leveres det som stativ kan der frit tilvælges sideplader, døre, kabelaflastninger, sammenbygningsbeslag og meget mere.

Kombiner med fordel vores kabelmanagement i Multirack FLEX – så opnår du en professionel installation.

Specifikationer:

  • 19” profiler i front med tydelig HE markering, trinløs regulering i dybden og mulighed for regulering indefra.
  • Toppladen har skydeflange for kabelgennemføring i bag og to huller forberedt for ventilatorer, samt knock-out huller i hver side for kabelføring. Forrest er der et knock-out felt for ventilation-/køling eller kabelføring. •Dør i glas eller stål. Eksklusivt svinggreb med lås, der kan udskiftes til andre låsesystemer, f.eks RUKO, ASSA m.fl. Mulighed for at tilvælge 3-punkts- lukning på døren – kombineret med sidepladernes lukning over 6 punkter, er der tale om et særdeles vandalsikret rack.
  • Leveres i standard som RAL 9005 (sort), med enten glasdør, glasdør med folie, pladedør, eller en ekstrem perforeret pladedør med bikube huller for størst mulige luftgennemstrømning.
  • En flytbar kabelaflaster til brug i siderne eller bagerst – flere kan tilkøbes.
  • Unik metode for åbning af side- og bagplade, der kan åbnes som døre eller fjernes helt. Sideplader lukkes indefra og sparer omkostninger ved anvendelse af systemlåse.
  • Justerbare fødder, kan evt. leveres med hjul eller sokkel.
  • Ekstrem stabil konstruktion som kan bære høj vægt.

 

Nedenstående er et skema med oversigt over varianter, type numre, mål og vægt. 

Klik for tilbehør! 

 


Smarte detaljer og gode funktioner. . . .

Toppladen har kabelgennemføring igennem skydeflangen, samt igennem et hul i hver side og et i front. I skydeflangen er der huller for passiv ventilation og mulighed for at eftermontere 2 stk. ventilatorer.


Multirack FLEX leveres som standard med justerbare fødder, men kan også leveres med hjul eller sokkel. I sokkel er der knock-out huller for kabelgennemføring og passiv ventilation. Det viste billede er med både sokkel og justerbare fødder.


 

19” profiler med tydelig HE-markering. Nem at justere inde i racket uden at skulle afmontere sideplader. Som tilbehør kan tilkøbes forstærkning til ekstremt tungt udstyr. 19” profilen kan i bredde 800 udskiftes til svingramme.


Kabelaflastere kan monteres i siderne og bagerst i rack.


Kabelaflaster og kabelholder kan med fordel kombineres.


Jordingsterminal til tilslutning af 6 stk. 10m2 og 1 stk. 16m2

 

 

INDHOLD COPYRIGHT © TEKLET APS - ALLE PRISER ER VIST I DANSKE KRONER (DKK) EKSKLUSIV MOMS 

 

Teklet ApS, CVR-nr. 3656 3737, Knud Bro Alle 5E, 3660 Stenløse