Design og funktionalitet i særklasse!

Minirack FLEX er et helt enestående rack, som med sit design kan anvendes i alle miljøer. Med 3 forskellige døre, er det muligt at sætte sit helt eget præg på installationen.

Grundideen i Minirack FLEX, er den professionelle tilgang til løsning af kabelmanagement og ventilation, kombineret med unik adgang til installationen. 

Minirack FLEX er i særklasse når det gælder funktioner. f.eks. får du passive ventilationsmuligheder, hvilket vil sige at der er mulighed for eftermontering af ventilatorer. 

Minirack FLEX er let at montere på væg. Bagplade monteres på væg, hvorefter racket løftes på. Metoden er nem og tunge løft kan undgås.

Som noget nyt kan der til bredde 600 racks tilkøbes døre med stangtræk og 3 punktslås. de nye døre har som standard greb forberedt for RUKO.

Specifikationer:

  • Banebrydende design uden hjørnestolper: giver ubegrænset adgang og letter montagen betydeligt. Sideplader kan åbnes som døre eller let løftes af. Sidepladerne låses indefra med en smart rød låsepal.
  • Let montering på væg. Bagplade monteres på væg, hvorefter racket løftes på. Metoden er nem og tunge løft kan undgås.
  • Bagpladen fungerer som kabelaflaster og afskærmning, idet kabler kan passere både foran og bagved bagpladen.
  • Top- og bundplade har 2 perforerede felter for passiv ventilation og mulighed for eftermontage af ventilatorer. Kabelgennemføring er placeret helt ind til væggen, således kabler og kanaler kan passere frit gennem racket. Kabelgennemføringen er forberedt for kanaler på 130x62mm og kan, ved at klippe en dertil forberedt plade af, forstørres til kanaler på 180x62mm.
  • 19” profiler kan justeres trinløst og har tydelig afmærket med HE-markering.
  • Som standard leveret i RAL 9005 (sort).
  • Stabil konstruktion som kan bære høj vægt.

 

Nedenstående er et skema med oversigt over varianter, type numre, mål og vægt.

 

Klik for tilbehør!

 

INDHOLD COPYRIGHT © TEKLET APS - ALLE PRISER ER VIST I DANSKE KRONER (DKK) EKSKLUSIV MOMS 

 

Teklet ApS, CVR-nr. 3656 3737, Knud Bro Alle 5E, 3660 Stenløse